SÄKER BETALNING

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter som kan finnas i text och pris.

ÅNGERRÄTT

När du köper en vara hos oss har du alltid ångerrätt i 14 dagar från att du mottagit varan, utan speciell anledning och utan att varan är felaktig på något sätt. Om det istället skulle vara något fel på varan eller om den är skadad ska du istället reklamera varan, läs mer under rubriken reklamation.

Ångerrätten gäller inte använda varor – du kan bara returnera oanvända varor. Du har dock rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar, men både varan och dess förpackning ska vara i väsentligt oförändrat skick när du skickar den i retur till oss.

Vid retur av en vara står köparen för returfrakten. Var vänlig skicka ett mejl tillinfobkabla. innan ni skickar varan. När vi mottagit er retur återbetalar vi hela beloppet inom 30 dagar.

REKLAMATION

Är din vara skadad eller har du fått fel vara?

Om en vara mot förmodan inte skulle fungera som den ska har du rätt att reklamera den. Det gör du genom att kontakta oss och tala om vad som är fel. Efter bekräftelse från oss returnerar du varan, väl inpackad så den inte har möjlighet att bli mer skadad i returfrakten. Vi byter ej ut varan om den har blivit skadad i transporten eller om vi ser att den har använts på ett felaktigt sätt av kunden. Vi löser inte ut varor som är skickade mot postförskott eller ofrankerade. När vi har mottagit varan och bedömt skicket på den, hör vi av oss till er. Om varan fortfarande finns kvar i lager, sänder vi er en ny, annars får ni pengarna tillbaka, samt att ni får ersättning för utlägget av returportot.

 

LEVERANSVILLKOR

När vi mottagit er order sänder vi varan med posten. Vi har en fast fraktavgift på 59 kr som läggs till i kassan. I samband med köpet får ni en orderbekräftelse skickad via mejl som bekräftar ert köp. Ytterligare ett mejl får ni då varan har lämnat vårt lager. Vi skickar paket med posten och leveranstiden är 1-5 arbetsdagar. När varan är hos ditt närmsta postombud får du antingen ett mejl eller ett sms och du kan hämta ut din vara mot uppvisande av legitimation.

Om du väljer att inte hämta ut ditt paket utan att meddela oss så debiterar vi en avgift på 200 kr.